دکتر ترانه موذنی

دکتر ترانه موذنی

متخصص در روان شناسی، طرحواره درمانی و آموزش مهارت های زندگی

تلفن تماس: 09011898408

مشاوره زناشویی چیست و چرا باید به آن مراجعه کنیم؟

روابط جنسی، اولین موردی است که وقتی اسم مشاوره زناشویی را می شنویم به آن فکر می کنیم. در اصل بزرگ ترین اشتباه افراد همین است که دیدگاه درستی نسبت به اهمیت مشاوره زناشویی ندارند. همین موضوع باعث می شود تا افراد روزها، ماه ها و حتی سالها به مشکلات حل شدنی، زندگی کنند و راه صحیح برای حل مسائل خود را پیدا نکنند.

با مراجعه به مشاوره خوب زناشویی که توانایی بالایی داشته باشد، می توان بیشتر مشکلاتی که به هر دلیل میان زن و شوهر به وجود می آید را حل کرد. قطعا مسائل و مشکلات میان زن و شوهر تنها به مشکلات روابط جنسی محدود نمی شود بلکه نوع روابط با خانواده ها، مسائل اجتماعی، اعتماد به نفس در رابطه و موارد دیگر، روی کیفیت رابطه عاطفی، جنسی زناشویی تاثیر گذار هستند. دانستن همین موضوع کافیست تا به اهمیت انتخاب یک مشاور خوب پی ببریم.

مشاوره زناشویی

برای دریافت نوبت مشاوره زناشویی تلفنی با شماره

09011898408

 تماس بگیرید

یا اینجا کلیک کنید

مشاور زناشویی در چه مواردی می تواند به شما کمک کند؟

اگر بخواهیم یک جواب ساده و رک برای این سوال در نظر بگیریم باید بگوییم که مشاور مسائل زناشویی، در مورد هر مسئله ای که میان یک زن و شوهر پیش آمده باشد، توانایی راهنمایی کردن زن و مرد را دارد. معمولا اکثر مشکلات زناشویی به چند دسته اصلی مشکلات عاطفی، مشکلات جنسی، مشکلات اخلاقی رفتاری و مشکلات خانوادگی تقسیم می شود.

البته مشکلات جنسی، سهم بیشتری از دلیل مراجعه زن و شوهر ها به مشاوره خانواده زناشویی را دارد. اما به هر حال با انواع خدمات مشاوره زناشویی، پاسخی برای اکثر مشکلات پیدا می شود

مشاوره زناشویی

طلاق عاطفی، نتیجه ی نداشتن آگاهی در روابط زناشویی

بعد از مشکلات جنسی میان زوجین، تاثیر گذارترین مسئله میان زن و شوهر، طلاق عاطفی است. طلاق عاطفی در اصل به این معنی است که روابط میان زن و شوهر به بدترین شکل ممکن رسیده است و دو نفر فقط کنار یکدیگر زندگی می کنند. محبت، صحبت کردن، تلاش و رابطه جنسی میان زن و شوهر بسیار کم می شود و در نهایت طلاق عاطفی شکل می گیرد. برخی مواقع در چنین شرایطی افراد تصمیم می گیرند از یک مشاور فردی کمک بگیرند اما این انتخاب بسیار مناسب چنین شرایطی نیست!

مهم ترین دلایلی که منجر به طلاق عاطفی می شوند به شکل زیر هستند:

  • نداشتن تفاهم میان زن و شوهر در موارد بسیار زیاد و صحبت نکردن در مورد آن
  • توجه نکردن به نیاز های فرد مقابل
  • محبت نکردن و نادیده گرفتن تلاش های فرد مقابل در زندگی مشترک
  • فشار اقتصادی و عدم درک موقعیت فرد مقابل و ناسازگاری بیش از حد
  • توقع بیش از حد زوجین از یکدیگر و همچنین خیانت
  • دعواهای پیاپی و عدم توانایی در حل مسائل و مشکلات

 گاهی اوقات زن و شوهر خودشان هم نمی دانند که دچار طلاق عاطفی شده اند. ممکن است شرایطی که لازمه ی طلاق عاطفی را فراهم می کند، سال ها در زندگی یک زن و شوهر ایجاد شده باشد. در چنین مواقعی کمک گرفتن از یک مشاوره خانواده و مشاور زناشویی خوب می تواند زن و مرد را از وضعیت بلاتکلیفی نجات دهد.

نشانه های طلاق عاطفی چیست؟

وسواس بیش از حد و کمال گرایی برخی از افراد باعث می شود تا فکر کنند که به طلاق عاطفی دچار شده اند و با کوچکترین مسئله و دلسردی به این فکر می کنند که طلاق عاطفی در حال رخ دادن است. بهتر است در همه زمینه ها تعادل داشته باشید و زیاده روی نکنید. قطعا مشکلات و مسائل در همه ی زندگی ها وجود دارد و با کوچکترین پستی و بلندی نمی توان به این فکر کرد که شما دچار طلاق عاطفی شده اید.

نمونه هایی از نشانه های طلاق عاطفی به شکل زیر است:

  • زوجین ترجیح می دهند به تنهایی مسائل را حل کنند و از یکدیگر کمک نمی گیرند
  • در تمام وقت های آزاد، هر دو طرف ترجیح می دهند در خانه نباشند یا به هر شکل وقت خود را تنظیم کنند تا کنار همسرشان نباشند
  • میل جنسی زوجین نسبت به یکدیگر به شدت کاهش پیدا می کند
  • زوجین توجهی به نیازهای یکدیگر ندارند و حتی در مورد نیازهایشان صحبتی نمی کنند
  • در دو فرد مانند همخانه ساده با یکدیگر زندگی می کنند و هیچ رابطه خوبی میان آن ها برقرار نیست
  • زن و شوهر تنها با هدف نشنیدن گله و کنایه فرد مقابل، به حرف های یکدیگر گوش می دهند

 

قطعا نشانه های بسیار دیگری وجود دارد که آلارم هشدار طلاق عاطفی را به صدا در می آورد اما موارد ذکر شده، از مهم ترین و رایج ترین گزینه هاست. اگر فکر می کنید در هر یک از مراحل طلاق عاطفی هستید با مراجعه به یک مشاوره خانواده خوب، خودتان را از بلاتکلیفی نجات دهید.

انواع مشاوره روابط زناشویی کدام اند؟

مشاور خانواده زناشویی که با نام مشاوره جنسی هم گاهی از آن یاد می شود، به فردی گفته می شود که با رویکردهای متفاوت، برای حل مسائل شکل گرفته میان زن و شوهر راهکارهایی را ارائه می کند. معمولا افراد با توجه به شرایطی که دارند انتخاب می کنند تا از کدام روش مشاوره روابط زناشویی استفاده کنند. قطعا همانقدر که مشاوره فردی در تصیم گیری های دوران مجردی اهمیت دارد، مشاوره زناشویی نیز اهمیت و تاثیر ویژه ای در زندگی مشترک خواهد داشت. در ادامه به معرفی انواع روش های مشاوره روابط زناشویی می پردازیم.

1- مشاوره زناشویی آنلاین، مناسب برای مشکلات جنسی میان زن و شوهر

ممکن است افراد به هر دلیل ترجیح بدهند که روش مشاوره آنلاین را ترجیح بدهند. از این روش بیشتر در مواقعی استقبال می شود که فرد احساس راحتی با مشاور نداشته باشد. البته همه مان این نکته را می دانیم که تا وقتی با فرد مشاور صادق نباشیم، نه تنها مسائل حل نمی شود و نمی توانیم از او کمکی بگیریم، بلکه فقط زمان و پول خود را هدر می دهیم!

به همین دلیل با توجه به اهمیت صداقت افراد با فرد مشاور، توصیه می شود از روشی استفاده کنید که بیشترین میزان راحتی با فرد مشاور را دارید. البته که بهترین روش مشاوره مسائل زناشویی، مشاوره حضوری است اما اگر احساس راحتی ندارید، مشاوره آنلاین زناشویی می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

مشاوره زناشویی

2- مشاوره زناشویی تلفنی، صرفه جویی در وقت افراد

اگر بخواهیم با خودمان روراست باشیم، این نکته را به خوبی می دانیم که افراد همیشه برای حل مشکلاتی که دارند، وقت می گذارند زیرا می دانند بدون خیالی آسوده و آرامش نمی توانند زندگی کنند. اما گاهی اوقات مسائلی مانند خجالت کشیدن از فرد مشاور یا هر دلیل دیگری، فرد را در سایه ای از انکار قرار می دهد تا از  نبود وقت یا مسائل دیگر به عنوان بهانه و دستاویزی برای عدم مراجعه به زوج درمانی استفاده کنند.

به هر حال اگر در حال حاضر اینجا هستید، یعنی نیاز به حضور مشاور روابط زناشویی را حس کرده اید. پس به شما تبریک می گوییم که برای آرامش بیشتر خود و شریک زندگیتان در این مسیر قرار گرفته اید. مشاوره زناشویی تلفنی هم می تواند یکی از بهترین روش های مشاوره باشد. اگر وقت کافی برای مراجعه حضوری ندارید یا فکر می کنید نمی توانید جلوی مشاور راحت باشید، از روش مشاوره تلفنی زناشویی استفاده کنید.

3- مشاوره روابط زناشویی حضوری (خیانت و مشکلات جنسی)

بهترین راه برای بهره وری از یک مشاور خانوادگی خوب، این است که به صورت حضوری نزد مشاور بروید و در مورد مشکلاتتان صحبت کنید. بسیاری از افراد که به دنبال مشاوره زناشویی خیانت هستند، در دوراهی عجیبی قرار دارند که آیا زندگی را ادامه بدهند یا نه؟ آیا می توانند به بهتر شدن اوضاع امید داشته باشند یا خیر؟ در چنین مواقعی ذهن فرد به اندازه کافی مشغول است. بهتر است فردی که از نظر روحی در شرایط مساعدی قرار ندارد، مشاور حضوری را انتخاب کند. جدا از رویکرد مشاوره در چنین مسائلی، حس وجود یک فرد شنونده، تا حدودی به کاهش اضطراب فرد آسیب دیده توسط خیانت همسر کمک خواهد کرد.

علی رغم اینکه بسیاری از افراد مشاوره تلفنی و مشاوره آنلاین را برای صحبت در مورد مسائل جنسی و مشکلات جنسی ترجیح می دهند اما توصیه می شود تا حد امکان مشاوره جنسی حضوری را انتخاب کنید. شاید فکر کنید صحبت کردن در مورد مسائل جنسی با یک فرد غریبه کاملا سخت است و شما نمی توانید از پس آن بربیایید. اما باید بدانید که مشاورین خانواده با روش های مختلف محیط و فضا را به حالتی ایده آل تبدیل می کنند تا فرد مراجعه کننده کمتر احساس معذب بودن داشته باشد.

جمع بندی کلی:

حتی اگر در بدترین شرایط ممکن هم باشید، قطعا مشاوره پاسخی برای برخی از مشکلات شما دارد. پیشنهاد می شود حتی در صورتی که حس نیاز به یک مشاوره را ندارید، چند وقت یکبار به یک مشاوره خانواده خوب بروید. گاهی اوقات زوجین احساس خوشبختی دارند و از زندگی خود راضی هستند اما مشکلات کوچکی را حس می کنند و از بیان آن ها خودداری می کنند. چنین مشکلاتی ممکن است بعد ها منجر به مسائل بزرگتر شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم قبل از اینکه روابط خوبتان، رنگ سردی به خود بگیرد، برای پیدا کردن اطمینان خاطر به یک مشاوره خانواده خوب مراجعه کنید.

اشتراک گذاری در:

Share on telegram
تلگرام
Share on whatsapp
واتس اپ
Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on linkedin
لینکدین
5/5

16 پاسخ

  1. سلام خدمت شما. ببخشید یک سوال داشتم. من با شوهرم سر مسائل خیلی کوچیک مشکل پیدا می کنم و دعوامون میشه. هیچ کدوم هم متاسفانه زیر بار نمیریم که تقصیر ماس. واقعا می ترسم که این دعواهای جزئی لطمه زیادی به زندگیم بزنه ممنون میشم راهنماییم کنید.

    1. سلام زهره ی عزیز. ببینید اکثر زوجین این مشکل رو دارند. شما باید سعی کنید در این موارد جزئی و کوچیک از خودگذشتگی کنید اما نه طوری که هر چیزی رو گردن بگیرید و کار به مشکلات بزرگ تر بکشه. در این صورت همسر شما هم سعی می کنه در موارد دیگه با شما کنار بیاد. اگر مشکلتون برطرف نشد حتما از یک مشاور خوب کمک بگیرید تا خدایی ناکرده باعث مشکلات بزرگ تر نشه.

  2. سلام خسته نباشید
    خانوم دکتر منو همسرم خیلی شبیه ب هم فکر میکنیم ولی تو مسائلی ک مثل اون فکر نمیکنم هم از من میخواد ک مثل اون رفتار کنم و ب من میگه این چیزی ک من میگم درسته و ب من اعتماد کن و حتی یدونه دلیل منطقی هم نمیاره و حتی مشاوره هم نمیاد.میشه کمکم کنید؟

    1. دوست عزیز احترام به تفاوت ها شرط اول و پیش نیاز هر نوع رابطه زناشویی موفقیت آمیز و رضایت بخش خواهد بود. حتما برای مواردی که برای شما قابل قبول نیست دلایل منطقی بخواهید و البته سوابق عملکرد همسرتون در تصمیم گیری هایی که از قبل انجام داده هم می‌تونه نشان بده که میتونید به تصمیماتشون اعتماد کنید یا خیر .

  3. سلام وقت بخیر
    همسر من خیلی وقتا تو جمع خانوادش منو با بقیه و یا زن داداشش مقایسه میکنه و همش منو می کوبه و اعتماد به نفسم هر روز کمتر میشه و خانوادشم همراهیش میکنن و من نمیتونم در مقابل چند نفر وایسم و از خودم دفاع کنم از طرفی هم طلاقم نمیده ک از این زندگی راحت بشم واقعا نمیدونم هدفش از این کارا چیه و شاید بهم خیانت هم میکنه اما مدرکی ندارم‌‌‌‌….

    1. دوست عزیز
      در روابط زوجین دو طرف رابطه یعنی زن و شوهر نقش تعیین‌کننده‌ای در ایجاد وضعیت ناخوشایند فعلی داشته‌اند. سبک مقابله ای ناکارآمد شما یا سکوت و تسلیم سبب افزایش رفتارهای نامناسب همسرتان شده است و به مرور متأسفانه اعتمادبه‌نفس شما را تحت تاثیر منفی خود قرار داده. حتماً برای بررسی نقش خود در ادامه این چرخه معیوب از یک روانشناس یا زوج درمانگر کمک بگیرید تا بتوانید با بررسی متغیرهای تعیین‌کننده برای بهبود وضعیت حاضر قدم موثری بردارید و متوجه نقش خود در ادامه این شرایط فعلی باشید.

  4. سلام
    من با اجبار خانوادم و کاملا سنتی با شوهرم ازدواج کردم و الان بعد دو سال هنوز از لحاظ جنسی بخاطر نداشتن علاقه مشکل دارم و با خانوادمم که صحبت میکنم میگن درست میشه اما دیگه چند وقت میخواد بگذره؟ واقعا موندم چکار کنم
    لطفا راهنماییم کنید

    1. دوست عزیز
      اشتیاق جنسی و بعد از آن صمیمیت یکی از ارکان بسیار مهم برای برقراری ارتباط صحیح زناشویی در ازدواج محسوب می شود. اگر بعد از دو سال هم چنان اشتیاق و صمیمیت در رابطه شما شکل نگرفته حتماً لازم است که با یک مشاور خانواده یا زوج درمانگر مشورت کنید. اگر زمینه رفتاری یا ارتباطی در رابطه شما دچار مشکل شده قدم موثری برای رفع آن بردارید در غیر اینصورت بتوانید علت‌های نهفته در ایجاد شرایط فعلی را بررسی و سپس در صورت امکان حل نمایید.

  5. سلام
    من تو شغلم خیلی موفقم و هر بار که یه اتفاق خوبی برام میفته و خیلی خوشحالم همسرم نه تنها بعد این موفقیت ها یه تبریک خشک و خالی بهم نمیگه هیچ وقت هم تو هیچ مرحله ای از زندگی مشوق من نبوده ولی من همیشه پشتش بودم
    فکر میکنم اون بهم حسی نداره که از خوشحالی من خوشحال نمیشه حتی گاهی فکر میکنم بهم حسودی هم میکنه اما چیزی ک جالبه اینه ک همبشه حرفای عاشقانه بهم میزنه من اصلا نمیدونم کدوم رفتارش واقعیه کدوم دروغ…

    1. دوست عزیز
      در رابطه با مسئله ای که مطرح نمودید با همسرتان حتماً گفت و گو کنید و اجازه دهید تا احساسات واقعی خود را در یک فضای امن روانی با شما در میان بگذارد تا متوجه شوید علت عدم برخورد مناسب یا آنچه که مورد نظر شما است بعد از هر موفقیت چه خواهد بود. انتظارات و نیازهای او را اگر ببینید و انتظارات و نیازهای خودتان را بتوانید با او مطرح نمایید می توانید علت رفتار های فعلی را متوجه شوید. آنچه اهمیت دارد توانمندی شما در برقراری یک ارتباط درست و یک گفتگوی ثمربخش خواهد بود تا ریشه‌های این رفتار برای شما واضح شود و بتوانید با توجه به شناختی که حاصل می شود متوجه جواب سؤال خود باشید.

  6. سلام و وقت بخیر. من حدود ۹ ماه است که ازدواج کردم . من از زندگی با همسرم راضی هستم اما مشاجره و دعوا بینمون جدیدا زیاد شده با توجه به مطالعاتی که داشتم ممکنه بخشی از این مشاجره ها بخاطر این باشه که هنوز اول زندگی مون باشه و طبیعی باشه اما موضوعاتی که نگرانم میکنه اینکه همسرم در خیلی از مواقع بهم بی احترامی میکنه، تحقیر میکنه…. چون به موضوعات روانشانسی علاقه داره و مطالعاتش زیاده و در مورد تیپ های شخصیتی دانش خوبی داره به هیچ وجه قبول نمیکنه ممکنه اشتباه کنه و خیلی راحت بیان میکنه که من در همه ی زمینه های ارتباطی و اجتماعی و رفتاری از تو بهترم و بیشتر می فهمم.
    همیشه مقایسه میکنه و گذشته رو تازه میکنه که تو توان مالی خوبی نداری و در گذشته بی فکر بودی هرچی توضیح میدم که خانوم عزیزم تو توی گذشته و خانواده من نبودی و نمیدونی چه اتفاقاتی افتاده هرچی توضیح میدم قبول نمیکنه خانوم من تو روستا بزرگ شده البته نه منطق محروم من محل زندگیم تهران بوده ی نسبت فامیلی دوری باهم داریم. در بیشتر مواقع اصولا من برای جلوگیری از تنش های بیشتر کوتاه اومدم و تقریبا همیشه من برای آشتی پیش قدم بودم. اما این روند بنظرم داره براش عادی میشه و حتی در مواقعی که مقصر اونه حاضر به عذرخواهی نمیشه و توقع داره من برم سمتش گاهی اوقات این کارو کردم اما فکر میکنم فقط عزت نفس خودمو بردم زیر سوال، در ارتباطات و رفت و آمدهامون با دوستان و آشنایان بعد از برگشت به منزل مشینه و تحلیل میکنه که فلانی این و گفت منظورش این بود .. اونی یکی داش این کارو میکرد در واقع هدفش فلان چیز بود..خلاصه اینکه انقدر توی این موضوعات غرق میشه که اصلا توجهی به زندگی شخصیمون نمیکنه… من خیلی خلاصه و کلی گفتم لطفا اگر میتونید مشاوره درست بهم بدید و کمکم کنید که چکار باید بکنم.

    1. سلام
      در شرایطی که توضیح دادید حتما باید به یک مشاور خانواده مراجعه کنید تا بررسی دقیق تری از رابطه شما به عمل آید و پیشنهاد درمانی صحیحی دریافت کنید. اما به طور کلی پیشنهاد میکنم نحوه عملکرد خودتون رو بر اساس بازخوردی که از همسرتون میگیرید تنظیم کنید. به نظر میاد که طرحواره اطاعت شما تا حدودی با طرحواره استحقاق یا بزرگ منش همسرتون همراه شده و چنین شرایطی را برای شما به وجود آورده .حتما چون در ابتدای رابطه زوجی خود هستید از یک زوج درمانگر با رویکرد طرحواره درمانی کنم بگیرید.

  7. سلام من یک مرد ۳۹ ساله هستم و مدت ۹ سال هست که ازدواج کردم.
    تمام زندگی زناشویی تا زمان قبل از هم خونه شدن برای من ایده ال به نظر می امد تا زمانی که بعد از ۲ سال مسایل بین ما اغاز شد.
    از نظر جنسی اطلاعات و تجربه بسیار بالاتری نسبت به همسرم داشتم ودر ابتدا از این نا اگاهی ایشون اصلا اذیت نمیشدم
    ولی بعد از اینکه مسایل اقتصادی و خانوادگی زندگی مشترک بیشتر مارو تحت فشار قرار داد نیازهای خودم رو با چالش بسیار زیادی روبرو دیدم.
    از این موضوع و فشار ۳ سال تونستم عبور کنم ولی متاسفانه نهایتا ۱ سال اخیر وارد رابطه فرازناشویی شدم که با اینکه همسرم ازش خبردار نشد من خیلی دچار عذاب وجدان شدم
    هر چند رابطه فرازناشویی به رابطه جنسی ختم نشد ولی من همچنان خودم رو مقصر این لغزش میبینم
    تا حدودی همسرم متوجه ای رابطه در ماههای اخیر شد و این موضوع منو به یک دو راهی بسیار عذاب اور کشوند که همین موضوع نداشتن ارتباط موثر جنسی و بعد اون عاطفی بود
    تلاشم این هست که زودتر در این مورد تصمیم بگیرم ولی این تاخیر در تصمیم تمام زندگی شغلی و خانوادگی من رو تحت الشعاع قرار داده.
    از مشاوره کمک گرفتیم ولی بعد مشاوره همسرم نه حاضر به ترک من هست نه حاضر به برگشت.
    زندگی جنسی زناشویی ما هم به کل منتفی شده و من اینو به حساب نتیجه اشتباه خودم گذاشتم. ولی از این ماجرا تقریبا ۲ سال میگذره و ما در استانه ۹ امین سال زندگی مشترکمون تبدیل به دو همخونه شدیم.

    لطفا راهنمایی بقرمایید تا بتونم راهی برای اشتباهی که کردم بگیرم. تقریبا ۳ سال از سرزنش شدن از طرف همسرم و خود سرزنشیم میگذره و دیگه توان ادامه زندگی ازم گرفته شده.

    1. دوست عزیز
      رابطه زوجی و زناشویی مفهوم مشخص و تعریف معلومی دارد. در حال حاضر بعد از مراجعه به مشاور ترس شما از تصمیم گیری و تعلل نتیجه ای جز ادامه همین روند و هم خانه بودن شما ندارد.نگران رابطه و تصمیم گیری در این مورد هستید ولی به شما پیشنهاد میکنم ابتدا در مورد برخورداری یا عدم برخورداری از رابطه زوجی مطمئن شوید و بعد برای ادامه دادن یا ادامه ندادن رابطه تصمیم بگیرید.

  8. با سلام و احترام

    ۱۱ سال هست که با همسرم زندگی میکنم و تا دوهفته قبل فکر می.ردم بهترین مرد جهان هستم از نظر زندگی شخصی و همسر مهربانم.
    در طی این ۱۱ سال مشکلات ریز و درشت داشتیم که به نظرم با صحبت های دونفره بر طرف میشدن
    ولی بصورت ناگهانی همسرم دو هفته پیش خونه رو ترک کرده و مهریه خود را گذاشته اجرا.

    خانم دکتر من همسرم را دوست دارم و بدون اینکه مهریه خود را اجرا بگذارد و تنها با بیانش هم در حد توان پرداخت میکردم ولی این راه را مشخصا انتخاب کرده.

    با واسط فامیل و دوست و آشنا متوجه مشکلات شدم که ریشه قدیمی داشته است از پنج سال گذشته گفتند تا ۴۰ روز پیش قل از رفتنشان.

    و به هیچ عنوان رازی نمیشوند که به مشاوره برویم. و میدانم با رفتن مشاوره تمام مسائل حل میشود.

    خانم دکتر شما چه پیشنهادی برای آوردن ایشان به مشاوره به بنده میدهید؟ لازم بذکر است که من هیچ راه ارتباطی با ایشان ندارم.

    لطفا کمک کنید،ممنون

    1. دوست عزیز
      با توجه به اینکه می‌فرمایید راه ارتباطی با ایشان ندارید از طریق فامیل یا دوستانی که در این زمینه واسطه شما و همسرتان هستند لزوم مراجعه به روانشناس را به ایشان یاد آوری کنید، بدون گفتگو و مطرح نمودن رنجش ها و دلخوری های گذشته و حال نمی‌توان برای ارتقای سطح کیفی فعلی رابطه اقدامی نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوبت آنلاین
نوبت تلفنی
نوبت حضوری