دکتر ترانه موذنی

دکتر ترانه موذنی

متخصص در روان شناسی، طرحواره درمانی و آموزش مهارت های زندگی

تلفن تماس: 09011898408

اگر قادر به مطالعه نیستید می توانید فایل صوتی زیر را گوش بدهید.

مشاوره طلاق آنلاین، تلفنی و حضوری

شاید برایتان جالب باشد که 80 درصد طلاق ها در 5 سال اول زندگی رخ می دهد. به همین دلیل توصیه می شود حتی اگر فکر می کنید زندگیتان به یک تار مو وابسته است، قبل از اقدام برای طلاق، با مشاوره طلاق زوجین صحبت کنید. شاید روزنه ای کشف نشده وجود داشته باشد و واقعا امکان حل مشکلات و مسائل فراهم شود.

با استناد به این آمار و ارقام می توان اینطور برداشت کرد که اکثر زندگی های مشترک در چند سال اول که در حال شکل گیری هستند با رسیدن به مشکلات متفاوت، رنگ و روی خود را از دست می دهند و به سادگی آماده ی تخریب می شوند. هر چند که اهمیت مشاوره قبل از ازدواج در چنین مواقعی مشخص می شود اما گاهی اوقات افراد در زمان هایی متوجه مسائلی می شوند که دیگر دیر است.

مشاوره طلاق

برای دریافت نوبت مشاوره طلاق با شماره ی زیر تماس بگیرید

09011898408

یا اینجا کلیک کنید

اهمیت مشاوره طلاق بیشتر از چیزیست که فکرش را می کنید!

گاهی اوقات آنچه که به ذهن شما می رسد کاملا متفاوت با حقیقت است. در چنین مواردی اهمیت وجود یک فرد سوم در روابط که با دیدگاه باز به موارد و مسائل نگاه کند، کاملا ملموس است. حتی اگر به صورت قطعی تصمیم خود را برای طلاق اخذ کرده اید، پیشنهاد می شود فرصتی را برای مراجعه به مشاوره جهت طلاق در نظر بگیرید.

البته در مواقعی ممکن است حس کنید که زمام زندگی از دستتان خارج شده و نیاز دارید تا یک فرد آگاه به کمکتان بیاید.

در چه مواقعی به مشاوره نیاز دارید؟

اولین مسئله ای که باید در گوشه ای از ذهنتان داشته باشید این است که وجود هر مشکلی به معنی اختلال در تمام قسمت های زندگی و همچنین فراهم کردن بستر لازم جهت جدا شدن از همسرتان نیست. فراموش نکنید که شما نمیتوانید همیشه بهترین باشید و گاهی کمک گرفتن از یک فرد آگاه با مراجعه به مشاوره زناشویی، کار سختی نیست و قطعا نتایج مثبتی خواهد داشت. اما به صورت کلی در مواقعی که در شرایط زیر قرار گرفته اید، زنگ هشدار را برای خودتان به صدا در آورید؛ زیرا نیاز به کمک دارید.

  • اگر در مواقع زیادی به زندگی مجردی فکر می کنید و هیچ لذتی از زندگی مشترک نمی برید.
  • اگر برای تصمیم گیری در مورد آینده ناتوان هستید و همه چیز را گردن همسرتان می اندازید.
  • به فرد دیگری فکر می کنید و در زمینه های مختلف، افراد متفاوت را با همسرتان مقایسه می کنید و در نهایت فکر می کنید که همسرتان لیاقت شما را ندارد.
  • اگر زندگی کنار شریک زندگی برایتان سخت و طاقت فرسا شده است.
  • وقتی که ترس زیادی از شریک زندگیتان دارید و فکر می کنید تمام اعتماد بنفستان به طور کل نابود شده است.
  • از نشان دادن خود واقعیتان ترس دارید.
  • اگر فکر می کنید در زندگی مشترک نقش یک قربانی را بازی می کنید و همسرتان به شما خیانت می کند.
  • اگر شریک زندگیتان بدون هیچ دلیل منطقی به شما تهمت میزند و تمام کارهایتان تحت کنترل او قرار دارد.

قطعا این لیست می تواند بسیار گسترده تر باشد اما در صورتی که هر یک از موارد برایتان آشنا بود باید بدانید که هشدار خطر به صدا در آمده است. در هر مرحله از زندگی هستید (چه در دوران نامزدی هستید و یا چند سال از زندگی مشترکتان گذشته) توجه به این 8 مورد بسیار مهم است زیرا هر یک از این موارد به تنهایی برای نابود کردن یک زندگی کافیست. پیشنهاد می شود در صورتی که فکر می کنید قسمت زیادی از مشکلات زندگی مربوط به خودتان است، با مراجعه به یک مشاوره فردی و صحبت با دکتر روانشناس، مسائل را ریشه یابی کنید.

مشاوره طلاق

مشاوره طلاق چه کمکی به زوجین می کند؟

به عنوان اولین مزیت این مشاوره می توان به تغییر دیدگاه شما نسبت به مسائل، زندگی مشترک و شریک زندگیتان اشاره کرد. گاهی اوقات افراد در هاله ای از ابهام قرار دارند و به طور ناخواسته چشمشان را روی حقیقت بسته اند.

  • این مشاوره به شما کمک می کند تا خودتان را نجات دهید. در بعضی از شرایط نشان ندادن احساسات به شکل صحیح، مشکلات عجیبی را ایجاد خواهد کرد.
  • این مشاوره به شما کمک می کند تا با روش های مختلف حالتان را بهبود ببخشید و در مورد تصمیم قطعیتان خوب فکر کنید.
  • این مشاوره شما را از اتفاق های بعد از جدایی، چالش های احتمالی در فرآیند طلاق و پس از آن آگاه می سازد.
  • جلسات مشاوره، به شما کمک می کند تا یاد بگیرید چطور باید با این مسئله برخورد کنید و حال خودتان را خراب نکنید!
  • گاهی اوقات ممکن است مشاور طلاق یک راه حل به شما نشان دهد که تا پیش از آن حواستان به آن راه حل نبوده و یا حتی نسبت به آن ناآگاه بودید. به طور مثال طلاق توافقی یکی از مواردی است که در برخی از جلسات مشاوره به زوجین پیشنهاد می شود.
 

قبل و بعد از مشاوره طلاق چه می آموزیم؟

یک مشاور طلاق می تواند به شما و همسرتان بیاموزد که چگونه مستقیماً ارتباط برقرار کنید و منطقی رفتار کنید، در حالی که شما سعی می کنید به حقوق عاطفی، جسمی و مالی که اغلب همراه با طلاق است فکر کنید. یک مشاور همچنین می تواند به شما و همسرتان کمک کند تا تصمیم بگیرید که آیا واقعاً می خواهید طلاق بگیرید یا خیر. به عبارت دیگر، آنها می توانند به شما کمک کنند تا تصمیم بگیرید که آیا ازدواج خود را نجات دهید یا نیاز به طلاق دارید.

 
به خاطر داشته باشید که اگر فرزندان شما درگیر این موضوع هستند، برخورد شما با این موضوع مهم و ضروری است. به عبارت دیگر،مهم است که فرزندان شما یک طلاق مدنی و سالم را تجربه کنند. بدون سرزنش، نام بردن و بی احترامی. بهترین راه برای به حداقل رساندن آسیب به فرزندان و محافظت از رفاه آنها این است که به رابطه گذشته خود با همسرتان فکر کنید و بالعکس. مشاوره قبل از طلاق مفید است زیرا می تواند به شما در مورد مسائل مربوط به والدین در طلاق و همچنین نکاتی در مورد نحوه اطلاع دادن به فرزندان خود در مورد طلاق قریب الوقوع خود کمک کند و باعث  کاهش آسیب روحی و درد عاطفی درآنها شود. مشاوره قبل از طلاق همچنین می تواند به شما در شناسایی و حل هر گونه احساسات متناقض یا گیج کننده در مورد طلاق کمک کند.

طلاق توافقی چیست؟

درخواست طلاق به سه حالت ممکن است اتفاق بیافتد. حالت اول همان درخواست مرد برای طلاق، حالت دوم درخواست زن برای طلاق و حالت سوم که ساده ترین حالت طلاق گرفت است، همان طلاق توافقی نام دارد.

اقدام برای طلاق توافقی بسیار ساده است تنها کافیست زوجین برای آخرین بار عدم تمایل خود جهت ادامه دادن زندگی مشترک را اعلام کنند. پس از آن انجام مراحل طلاق شروع خواهد شد.

 

در چه مواقعی یک زوج درمانگر طلاق را توصیه می کند؟ 

طلاق بوی خوشایندی ندارد… چرا؟ یافته های اخیر در مورد اثرات بلند مدت طلاق خود گویای این موضوع است.  این قاعده در همه موارد صدق می کند به جز زمانی که خانواده هایی که با تعارضات بسیار زیاد دست و پنجه نرم می کنند. اگر این تعارضات غیر قابل حل باشند شرایط طلاق آرامش بیشتری را برای اعضای خانواده على الخصوص بچه ها ایجاد می کند. از جمله آسیب های طلاق می توان به این موارد اشاره کرد که بچه ها بیشتر احتمال دارد مدرسه را تمام نکنند و از مشکلاتی مانند بارداری نوجوانی، سوء مصرف مواد مخدر و رفتار های بزهکارانه در امان نباشند. به علاوه احتمال این که خودشان ازدواج خوبی نداشته باشند نیز بیشتر است. حتی اگر یکی از والدین در نتیجه طلاق شاد تر باشند این به این معنی نیست که طلاق اثر خوبی دارد! چرا که بهترین عامل این است که با یک تصمیم تمام اعضای خانواده شاد باشند. مردان متاهل پدران بهتری هستند و هم چنین مردان مطلقه پدران خوبی معمولا نمی توانند باشند. آن ها به احتمال زیاد راهنمایی الگو برداری و حمایت مالی نمی توانند ارائه کنند. بنابراین شاید این سوال برایتان پیش بیاید که در چه مواقعی یک زوج درمانگر طلاق را توصیه می کند؟ طلاق آخرین پیشنهادی است که یک زوج درمانگر می تواند برای یک رابطه زوجی مطرح کند. زیرا طلاق تبعات خودش را دارد و تنها در ۴ حالت است که زوج درمانگر این توصیه را می کند:

۱- برخورد های فیزیکی مکرر همسر

۲- خیانت های مکرر

۳- مصرف مواد به صورت مزمن

۴- جنون

بنابراین گزینه طلاق نه تنها بهترین نیست بلکه آخرین گزینه و تنها در این ۴ حالت است که توصیه می شود و در بقیه موارد آسیب طلاق بسیار بیشتر از عدم طلاق گرفتن است. مردان نیز فریب تله طلاق می خورند، آن ها فریب می خورند و فکر می کنند که اگر مجرد باشند رابطه جنسی بیشتر و بهتر، ستایش بیشتر، مسئولیت ها و تعهدات کمتر، زندگی مجردی با کیفیت و غر زدن کمتر داشته باشند و در نهایت زندگی را با طعم بهتری تجربه کنند. بسیاری از مردان عاقل، اخلاقی و مسئولیت پذیر یک روز صبح از خواب بیدار می شوند و زندگی خود را به دقت بررسی می کنند. آن ها احساس می کنند چیزی کم است! آن ها خوشحال نیستند. در واقع کاملاً افسرده و گوشه گیر هستند اما خود را متقاعد می کنند که باید ازدواج خود را ترک کنند. در مواقع دیگر مردان فکر می کنند که می دانند ریشه ناراحتی شان چیست، در حالی که به طور حتم نمی‌ دانند و تمام مشکلات روحی و سرخوردگی فعلی خود را ناشی از رابطه زوجی خود می دانند. آن ها این گونه فکر می کنند که از این همه مسئولیت متنفر هستند چون زمانی برای خودشان باقی نمی‌ ماند.

 

طلاق و کودکان

یکی از بزرگترین مشکلات طلاق آسیب به کودکان است. متاسفانه زوجین در مسئله طلاق کمترین توجه را به کودکان دارند و اصلاً به این فکر نمی‌کنند که ممکن است کودک چه آسیب های جدی ای ببیند. اثرات طلاق بر کودکان بسیار زیاد است برای همین یکی از مهم ترین مسائلی که در فرآیند طلاق باید به آن توجه شود موضوع تاثیر طلاق بر کودکان است.
زوجین باید به کمک مشاور یک راه حل بسیار خوب برای جلوگیری از کمترین آسیب به فرزندان خود پیدا بکنند. اگر زوجین نتوانند به خوبی این مشکل را مدیریت کنند ممکن است فرزند خودشان در آینده نیز با همچین مشکلی روبه‌ رو شود و بدترین تصمیم ها را برای خود بگیرد. زیرا مسئله طلاق برای او عادی جلوه می کند و می تواند باعث ایجاد ذهنیت بدی برای کودک شود

طلاق عاطفی چیست؟

طلاق خاموش یا همان طلاق عاطفی واژه‌ای است که امروزه زوجین بسیاری را درگیر خود کرده است. در طلاق عاطفی زوج زیر یک سقف زندگی می‌کنند اما پیوندهای عاطفی شان متزلزل و ناپایدار است و دیگر برایشان اهمیت ندارد که همسرشان در چه شرایطی به سر می‌برد چگونه فکر می‌کند چگونه با مشکلات دست و پنجه نرم می کند . انگار زن و شوهر یکدیگر را می بینند ولی صدای هم را نمی شنوند، به وجود یکدیگر تنها به نوعی عادت کرده اند و مانند کتابی که بارها آن را خوانده اند دیگر از خواندن آن هیچگونه لذتی نمی برند . در واقع طلاق عاطفی یعنی کنار هم در هر شرایطی زندگی کنیم چون اسممان صرفاً در شناسنامه یکدیگر است.
زمانی که زوج در کنار هم زندگی می‌کنند ولی رابطه عاطفی با هم ندارند اصطلاحاً طلاق عاطفی رخ داده است در این حالت زن و مرد از لحاظ روحی ،روانی و عاطفی علاقه ای به ادامه زندگی مشترک شان نداشته و در کنار هم به سردی زندگی می‌کنند ولی تقاضای طلاق قانونی نمی کنند داشتن فرزند یا دیدگاه منفی جامعه به طلاق میتواند دلیل عدم طلاق قانونی باشد . وقتی به دلایلی قادر به جدایی یا طلاق رسمی نیستند بعد از یک دوره طولانی دعوا و جر و بحث مداوم ،از وضعیت دشمنی و تنفر گذر کرده و وارد موقعیت بی‌تفاوتی می‌شوند.

آثار طلاق

غیبت ناگهانی همسر ممکن است باعث اضطراب یا هراس شود. با این حال، برخی ممکن است پس از طلاق احساس خوشبختی کنند. طلاق معمولاً زنان را از لحاظ اقتصادی بیشتر از مردان تحت تأثیر قرار می دهد، اما فرآیندهای سازگاری روانی و اجتماعی بین زن و مرد تفاوت چندانی ندارد. برخی از مردان و زنان ممکن است پس از طلاق دوباره به ازدواج تن دهند.

بهترین مشاوره جهت طلاق کدام است؟

مشاوره طلاق

درست است که این مشاوره در طلاق توافقی اجباریست اما توصیه می شود در صورتی که از روش های دیگر و یا حتی همین روش می خواهید جهت جدایی اقدام کنید، حتما به مشاور سر بزنید.

این خدمات به شکل های مختلف ارائه می شود. به طور مثال مشاوره آنلاین و همچنین مشاوره تلفنی هر یک مزیت های خاصی دارند که اگر انتخاب مشاوره طلاق حضوری برایتان مقدور نیست می توانید از آن ها بهره مند شوید.

مشاوره پرسش و پاسخ، مشاوره خیانت، زوج درمانی و همچنین مشاوره بچه های طلاق از مواردی هستند که فرصت آگاه شدن و تجدید نظر در تصمیم های عجولانه را به شما می دهند. قطعا مشاوره فرزندان طلاق برای کسانی که فرزند دارند واجب است. زیرا در فرآیند جدایی احتمال آسیب رسیدن به فرزندان افزایش پیدا میکند به همین دلیل پیشنهاد می شود حتما با مشاوره کودکان طلاق صحبت کنید.

چطور بهترین مشاوره برای طلاق گرفتن را پیدا کنیم؟

همانطور که ذکر شد مشاورین بسیاری به حالات مختلف در حال ارائه خدمت هستند. اگر مایل هستید با مراجعه به مراکز معتبر می توانید مشاوران خوبی را پیدا کنید. پیدا کردن مشاوره طلاق در تهران کار سختی نیست.

 اگر به دنبال مشاور در غرب تهران و شمال تهران هستید، می توانید با شماره 09011898408 تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

قبل از طلاق باید جواب سوالات بنیادین را پیدا کنید تا از هرگونه اتفاق ناگوار که در آینده باعث پشیمانی می شود جلوگیری کنید. برخی از سؤالات شامل موارد زیر می‌شود: آیا نگرانی‌های خود را به درستی برای طرف مقابل مطرح کرده‌اید؟ آیا واقعا نبود همسرتان را ترجیح می‌دهید؟ آیا برای نجات زندگی خود تلاش کرده‌اید و آیا راهی برای این موضوع وجود دارد؟ چه چیزهایی در طلاق شما را می‌ترساند و آیا نگران می‌کند؟  آیا بعد از طلاق می‌توانید از پس مخارج خود بربیایید؟ طلاق چه آسیب‌هایی به فرزندان وارد می‌کند؟ و…

5/5

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

Share on telegram
تلگرام
Share on whatsapp
واتس اپ
Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on linkedin
لینکدین

48 پاسخ

  1. سلام خسته نباشید. بخش طلاق توافقی خیلی خوب بود و جواب سوالم رو پیدا کردم. ممنون از شما

  2. با سلام خدمت شما خانم دکتر گرامی مطلبتون عالی بود بنده برای دریافت نوبت مشاوره طلاق آنلاین خدمتتون داخل واتساپ پیام دادم لطفاً بررسی بکنید خیلی ممنون از شما به خاطر زحماتتون

  3. زندگی با بعضی از افراد خیلی سخته اما قضیه وقتی سخت تر میشه که شما به خاطر بچه هاتون مجبور به تحمل این زندگی سخت و طاقت فرسا نمی شید واقعاً خیلی سخته که نمیشه به راحتی زندگی کرد من و همسرم بعد از ۲۵ سال زندگی به مشکل خوردیم و هر روز با هم دعوا داریم اما هر وقت که طلاق میاد وسط و یاد بچه‌ها می‌افتم سری عقب میکشم و همه این مشکلات رو گردن می‌گیرم و در واقع یه جورایی خودم رو سنگ زیر می کنم. زندگی ما خیلی خوب بود اما با بدتر شدن این شرایط مخصوصاً شرایط اقتصادی اختلافات در خانواده ها به شدت بالا رفته امیدوارم که هیچکس مشکل من رو نداشته باشه چون که خیلی سخته ممنون از شما خانم دکتر و خسته نباشید

    1. با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما این روزها همه دچار این مشکل اقتصادی هستند اما به نظر بنده باید بررسی شود که چه مشکل اساسی دیگری در زندگی شما و همسرتان وجود دارد و بعد با توجه به این مشکل راه حل ها و نتیجه گیری ها بیان شود امیدوارم که موفق باشید

  4. من و همسرم بعد از ۱۶ سال زندگی نزدیک بود که از همدیگه طلاق بگیریم که با کمک خانم دکتر تونستیم به زندگی برگردیم و اگر راهنمایی ها و مشاوره های ایشان نبود معلوم نبود که الان زندگی من و همسرم در چه وضعیتی بود خواستم در اینجا هم از ایشان تشکر کنم بابت همه زحمت هایی که برای زندگی من کشیدند باتشکر موفق و پیروز باشید

  5. سلام خدمت شما بنده می خوام طلاق بگیرم اما واقعاً ترس و استرس خیلی زیادی از این دارم که توی زندگی بعد از طلاق چه اتفاقاتی می افته و اصلا نمیدونم که چی به سر من میاد و اعتماد به نفس این رو ندارم که تنهایی بتونم زندگی بکنم این به خاطر این بوده که شاید توی این مدت که با شوهرم زندگی کردم از لحاظ مالی وابستگی شدیدی بهش داشتم حالا با این که دارم واقعا زجر خیلی زیادی رو توی این زندگی تحمل می کنم و اون رو با افسردگی پیش می برم از این می ترسم که برای رهایی از این ترس و استرس اقدام به طلاق بکنم

    1. سلام به شما جانم شما تنها کسی نیستید که این مشکل رو دارید بلکه باید خودتون رو برای روبرویی با این مسئله آماده بکنید مطمئن باشید این استرس و در واقع این افسردگی شما صدمات خیلی جدی میتونه به شما بزنه و به خاطر این موارد مثل مشکلات مالی و وابستگی مالی زندگی که با زجر و سختی داره میزنه رو تحمل نکنید فقط کافیه که با راه درست اقدام ب کنید تا این مسائل را حل کنید و سعی کنید طی این فرایند حتماً از یک مشاور طلاق استفاده بکنید

  6. سلام خدمت شما خانم دکتر محترم من می خوام که از شوهرم طلاق بگیرم اما من رو تهدید میکنه و میگه که اگر اقدام به طلاق بکنی فلان کارو می کنم یا بهمان کار رو می کنم و برات بد میشه و خلاصه من توی شرایط بدی قرار گرفتم و نمیدونم چیکار کنم چون واقعا دارم توی این زندگی اذیت میشم اما خب از تهدیدهای شوهرم هم میترسم ممنون میشم که من رو راهنمایی بکنید با تشکر از شما و خسته نباشید

    1. سلام خدمت شما دوست عزیز نگران اینجور تهدیدها نباشید بلکه تهدید های پوچ و توخالی بیش نیست افراد زیادی با مشکل شما وجود دارند که از طرف مقابل تهدید می‌شوند و در واقع این تهدیدها فقط یک راه برای جلوگیری از طلاق هستش و اصلاً توجه نکنید و راه خودتون رو پیش بگیرید و همین طور خیلی خوبه که از یک مشاور در این راه کمک بگیرید

  7. من پنج ساله ازدواج کردم نفهمیدم همسرم دوستم داره یانه ولی کل زندگیم این بوده دوروز آشتی پنج روز قهر دوباره دوروز آشتی سه روز قهر هیچ قدمی تاحالا برام برنداشت مثلا برا دلخوشیم شالی روسری چیزی بخره…اگر بهش بگم لباس میخام میگه انشالله پول دستم بیاد میخرم پولم ک بیاد میگه الویت لباس نیست من شاغلم تواین پنج سال حقوقم یکبار هم خرج خودم نشدهمش تو زندگی خرج شد بارها هم گفته جبران میکنم ولی خیلی وقتها میتونست اما نکرد ازش راضی نیستم وای دوستش دارم نمیدونم چکار کنم اگر اونم منو میخاد پس یه قدمی باید برداره هرقسطی داشته باشه من میدمش نمیزارم عقب بیافته کمکم کنید لطفا یه دختر سه ساله هم داریم

    1. سلام عزیزم
      حتما باید علت قهر کردن هاتون مشخص بشه، رابطه خوب الزاماً رابطه ای نیست که در اون قهر کردن،اختلاف نظر یا تعارض وجود نداشته باشه ،رابطه خوب حتما قهر کردن و دعوا کردن داره ولی آنچه که مهمه باید قواعد درست دعوا کردن رو یاد بگیرید تا بعد از هر اختلاف نظری بتونید سطح کیفی رابطه اتون رو ارتقاء بدید.
      وقتی شما برای خودت ارزشی حتی در حد اختصاص دادن حقوقت به خرید یک روسری یا شال نیستید چطور توقع دارید که برای همسرتون یک اولویت محسوب بشید !؟!
      قبل از اینکه بگی دوستش دارم ولی ازش راضی نیستم یه واکاوی دقیقی با خودت انجام بده و ببین این حس شما دوست داشتن یا ترس از دست دادن !؟!؟
      موفق باشید عزیزم

  8. سلام خانم دکتر امیدوارم که حالتون خوب باشه من و خانمم به مشکل جدی برخوردیم و مشکل ما اینه که هر دعوای کوچیک همیشه ایشان سریعاً بحث طلاق رو پیش میشه. اوایل این خیلی کم بود اما رفته رفته بیشتر صحبت از طلاق می کنه و من می ترسم که این واقعاً مورد بحث جدی بشه و خدای نکرده زندگی من و خانمم به تلخی کشیده بشه بهترین راه برای اینکه بتونم در واقع این افکار طلاق را از ذهنش بیرون بیارم چی هست ممنون میشم که راهنمایی بکنید

    1. یکی از بهترین راه هایی که شما میتونید این مشکل را حل بکنید اینه که در دعواها و مشکلات جزئی عقب بکشید و سعی کنید که شما در واقع بحث رو تموم کنید و به بحث ادامه ندید و در واقع مقدار دعواهای داخل زندگیتون رو کمتر بکنید که احساس نزدیکی و عاطفی بیشتری داشته باشید بعد از یک مدت خواهید دید که این از خودگذشتگی شما باعث پاسداری از رابطه و استحکام رابطه تون میشه موفق باشید

      1. سلام
        منو همسرم اصلا شبیه هم نیستیم مثلا اون کاملا منزوی هستو من اجتماعی و خیلی چیزای دیگه…
        من همونجوری ک هست پذیرفتمش ولی الان چند ساله ک نتونسته با مدل شخصیتی من کنار بیاد و مدام گیر میده و میخواد منو شبیه خودش کنه.
        بنظرتون با مشاوره درست میشه؟دیگه واقعا خسته شدم و به طلاق فکر میکنم

        1. برای تصمیم گرفتن در رابطه با طلاق و جدایی متغیرهای بسیاری باید مورد بررسی قرار بگیرد متغیر هایی مثل عمر رابطه، تعداد فرزندان، علت جدایی و غیره . به همین منظور شرکت در جلسات مشاوره زوج درمانی میتواند اگر امیدی برای بهبودی هست موثر باشد و در غیر این صورت شرایط را برای برخورداری از یک طلاق و جدایی کم آسیب برای هر دوی شما فراهم آورد‌.

  9. سلام وقتتون بخیر شوهر من خیلی دست بزن داره و من اصلا دیگه نمیتونم زندگی با اون رو تحمل می کنم من می خوام که فوراً طلاق بگیرم به نظر شما بهترین مسئله ای ترین راه ممکن برای طلاق گرفتن چیه ممنون میشم جوابم رو بدین چون واقعاً دارم توی این زندگی عذاب میکشم و این حق من نبود که این زندگی رو داشته باشم. از یک چیزی میترسم و اون هم اینه که ما یک بچه داریم و به خاطر همین از طلاق میترسم که چه بلایی ممکنه سر بچم بیاد اما خوب واقعا این زندگی رو نمیتونم تحمل کنم

    1. سلام خدمت شما امیدوارم که حالتون خوب باشه من پیشنهاد می کنم که عجله نکنید و قبل از اینکه هر اقدامی بکنید که خدای نکرده اتفاق های بدتری بیفته حتماً به یک روانشناس مراجعه کنید و مشکل ریشه ای که ممکنه برای همسرتون به وجود اومده باشه رو بررسی بکنید و بهتر اینه که این مشکل را حل کنید نه اینکه صورت مسئله را کلا پاک کنید

  10. سلام خدمت شما خسته نباشیدمن حدودا یک ساله که با همسرم ازدواج کردم. تا ۶ ماه اول همه چیز خوب بود اما نمیدونم چیشد یک دفعه همه چیز تغییر کرد. حتی برای بیان جملات ساده هم از خشم و عصبانیت استفاده می کنه. خیلی تحقیرم می کنه و دست بزن هم پیدا کرده. سر کوچیکترین و جزئی ترین مسائل سرم داد میزنه و همش تحقیرم می کنه. خیلی دارم توی این زندگی زجر می کشم لطفا راهنماییم کنید ممنون.

    1. سلام عزیزم. مشکل شما بر می گرده به توقعاتی که همسرتون از شما داره. سعی کنید ازش بپرسین و بفهمین که خواسته و توقعش برای رفع این مشکلاتی که گفتین چیه. این مشکلات جدی نیاز به چندین ساعت گفتگو نیاز دارن و نمیشه طی چند جمله با زوجین ارتباط برقرار کرد و مشکلشون رو ریشه یابی و حل کرد

  11. سلام وقتتون بخیر راحت ترین راه برای جدایی چیشه؟ چون شوهرم مخالفت شدیدی با جدایی داره و همش اذیتم می کنه و من دیگه تحمل این زندگی رو ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید

  12. سلام وقتتون بخیر.۶ ماه نامزدیم. متاسفانه تو این مدت افسردگی شدیدی سراغ من اومد که باعث شد بداخلاقی پی درپی با نامزدم داشته باشم بهش بدبین بشم و توهین و افترا کنم بهش. درطول این مدت تونست درک کنه و چیزی نگفت. ولی من در نادانی و گمراهی ادامه دادم این اخلاقمو تا اینکه نامزدم مهریشو اجرا گذشت و بعد هم درخواست طلاق داد. من راضی به طلاق نیستم و واقعا دوسش دارم خودش هم میدونه هم خانوادش ولی متاسفانه میگه به هیچ وجه راضی به زندگی کردن نیستم و فقط طلاق میخوام وکیل گرفته. من طلاقش نمیدم باید چیکار کنم؟؟ میتونه بدون رضایت من طلاق بگیره ؟؟نمیتونه دلایلشو ثابت کنه به دادگاه.

  13. سلام
    وقت بخیر باید چیکار کنم تا جلوی طلاق همسرم رو بگیرم؟ سر هیچی می خواد زندگیمون رو بهم بریزه و واقعا دلیل منطقی و درستی رو هم نمیاره که قانع بشم. فقط هی میگه باید جدا شیم اینطوری به نفع هر دومونه. واقعا دوست ندارم ازش جدا بشم دوتا بچه هم داریم و سرنوشت اونا خراب مبشه. خداروشکر من هیچ مشکلی ندارم و از زندگیم خیلی راضیم

  14. سلام
    من خانومم اصلا ب نظراتم توجه نمیکنه و ادم خودخواهیه هرچی میگم حداقل فقط نظرات منو تو صمیمای مشترکمون بشنو و خب اگه نخواستی قبول نکن اما اصلا اهمیتی واسش نداره…
    انقدر به من بی توجهی کرده ک اعتماد ب نفس من کامل از بین رفته
    لطفا ی راه حلی ب من بدید ممنونم

    1. دوست عزیز احتمالا الگوی ارتباطی شما به این صورت بوده که خانمتون طرحواره استحقاق و خود شما طرحواره شکست یا اطاعت داشته اید. به همین سبب تاکنون به دلیل عدم بیان نیازها و خواسته های خودتون این الگوی معیوب ارتباطی ادامه پیدا کرده. در گام اول پیشنهاد من مطالعه ی کتاب های خودآموز به منظور ارتقاء مهارت های ارتباطی و برقراری گفتگو میان شما و همسرتون هست و در گام دوم حتماً در جلسات مشاوره زوج درمانی به منظور بررسی طرحواره های خود و همسرتون و همچنین غنی سازی روابط زوجین شرکت کنید.

  15. سلام وقت بخیر من میخوام از همسرم جدا بشم ولی از اسیب های بعد از طلاق میترسم از طرفی هم از زندگی الانم هم راضی نیستم و هنوز هم بچه ای نداریم
    حتی نمیدونم خانوادم بعد از طلاق ازم حمایت میکنن یا نه منبع درامدی هم ندارم
    لطفا کمکم کنید.بهترین راه حل چیه؟

    1. تصمیم به طلاق و جدایی نیاز به بررسی همه جانبه ی متغیرهای فردی،خانوادگی و اجتماعی دارد. علل نارضایتی شما باید در جلسات مشاوره زناشویی و طلاق مورد بررسی قرار بگیرد.تصمیم به بچه دار شدن را به بعد از انجام جلسات مشاوره موکول نمایید .

  16. سلام
    من دوماهه ک توافقی جدا شدم از همسرم و ایشون هنوزم دوستم داره و من هم از نظر مالی هنوز به ایشون وابسته هستم و مهریه زیادی هم نداشتم و نمیتونم مستقل بشم
    میخواستم بدونم برگشت ب رابطه ای ک تموم شده درسته؟

    1. دوست عزیز
      آیا قبل از اقدام به طلاق با مشاوره طلاق مشورت کردید ؟ اگر این مشاوره انجام شده بود و دلایل طلاق به درستی بررسی میشد این طلاق غیرضروری صورت نمی‌گرفت .در حال حاضر برای رجوع مجدد و برگشت به رابطه حتما با زوج درمانگر مشورت کنید

  17. سلام همسر من حق طلاق داشت و بخاطر اعتیادم از من جدا شد و من حالا بعد ۶ ماه همونی شدم ک میخواسته اما دیگه ب من درحدی اعتماد نداره ک پسرمون رو بیاره ببینم. برای برگشت اعتمادش چکار کنم؟

    1. با گذشت ۶ ماه نمیتوان با قاطعیت نظر داد که شما دقیقا همون فردی شدید که برای زندگی خودتون و همسرتون موثرتر از قبل خواهید بود،زمان بیشتری مورد نیاز هست.در گام نخست لازم است که قبل از درخواست برای ملاقات کودک با همسرتون چندین جلسه گفتگوی حضوری داشته باشید تا اعتماد لازم شکل بگیرد و در گام بعدی به ملاقات کودک ختم شود

  18. سلام من تو زندگی مشترکم‌ خیلی اذیت میشم اما بخاطر بچمون و اسیب های روحی ک بهش وارد میشه دست نگه داشتم میخواستم بدونم برای اینکه دخترم خیلی اسیب نبینه قبل شروع مراحل طلاق باید تحت نظر روانشناس باشه تا امادش کنه یا بعدا هم میتونم ببرمش؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوبت آنلاین
نوبت تلفنی
نوبت حضوری