اگر امکان خواندن این مقاله را ندارید می توانید به فایل صوتی زیر گوش کنید.
کمتر افرادی هستند که میتونند ادعا کنند تا به حال با کسی مشاجره و بحث نداشتند. بعضی از این بگو مگوها شکل سالم و درستی داره و این معنی رو میدهد که افراد اجازه بروز احساسات رو به خودشان میدهند و رابطۀ بازی دارند. اما… اگر دائماً با کسی مثل شریک زندگیتان اختلاف و مشاجره دارید و یا اختلافات و گفتگوی ساده به سکوت خصمانه یا مسابقۀ فریاد زدن ختم میشود، این قضیه نشون دهندۀ مشکل جدی در رابطه است.
شما باید بفهمید چرا دائم با شریک زندگیتون در حال مشاجرهاید. زوجین نقاط ضعف همدیگه رو زود پیدا میکنند و متاسفانه در مشاجرات سریع روی نقاط ضعف هم و یا نکاتی که میدانند طرفشان را عصبانی میکند، تمرکز میکنند. اگر قرار است مشکلی را از طریق بحث و گفتگو حل کنید، بلافاصله روی نقطه ضعف همسرتون دست نگذارید و مشاجره رو با هدفی غیر از عصبانی کردن یا تحقیر همسرتون ادامه بدهید!
بحث در مورد مسائل مالی، کمک نکردن همسر در امور منزل، چگونگی رفتار با فرزندان، دخالت دادن سایر افراد مثل مادر شوهر و مادر زن در امور خصوصی بین زوجین همه و همه مسائلی بحث برانگیزند و اکثر مشاجرات روی این موارد متمرکز است . پس هدفتون رو از مشاجره مشخص کنید. برای خودتون روشن کنید که آیا فقط میخواید دعوا کنید و بحثی بدون نتیجه راه بندازید و یا هدف خاصی دارید و سعی میکنید روی موضوعی که آزارتون میدهد با همسرتون بحث کنید.
دعوای بینتیجه و فرسایشی فقط نوعی برون ریزی محسوب میشه و تکرارش نه تنها فایده ندارد بلکه نشون میدهد شما قصدی برای ایجاد تغییر مثبت در زندگی ندارید.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
Share on whatsapp
واتس اپ
Share on telegram
تلگرام
Share on twitter
توییتر
Share on linkedin
لینکدین
دکتر ترانه موذنی
دکتر ترانه موذنی، مشاور و متخصص روانشناسی، طرحواره درمانی و آموزش مهارت های زندگی هستند، و با توجه به سوابق زیادی که در زمینه های مختلف درمان گری دارند می توانند بهترین راهکارها و راه حل ها را برای شما ارائه دهند که مشکلات خود را برطرف نمایید.
امتیاز بدهید post