دکتر ترانه موذنی

دکتر ترانه موذنی

متخصص در روان شناسی، طرحواره درمانی و آموزش مهارت های زندگی

تلفن تماس: 09011898408

مشاوره خیانت

مشاوره خیانت

اگر امکان خواندن این مقاله را ندارید می توانید به فایل صوتی زیر گوش کنید.

زندگی سراسر چالش است. ما وقتی خودمان از زندگی لذت نبریم و راضی نباشیم، قرار نیست کنار هیچ کس دیگر هم راضی و خوشبخت باشیم. تغییر باید از خودمان شروع بشود نه از طرف مقابل. تغییر دائمی آدم های اطرافمان آن جایی که دیگر مثل روز اول برای خوشحالی و حال خوبتان تلاش نکند و نسبت به نیاز های یک دیگر بی تفاوت باشید، آن جایی هست که آدم ها به دنبال رفع نیاز هایشان از طریق راه های نادرست هستند. در شرایطی نمی شود فهمید طرف مقابلمان تحت فشار قرار دارد و چه واکنشی نشان خواهد داد. پس بهتر است نگذاریم رابطه به آن جایی برسد که طرف مقابل فکر کند حق دارد خیانت کند، چون رابطه ی زناشویی اش دچار بحران است یا فکر می کند چون رابطه با همسرش بحران زده و نا مطلوب است. اما واقعیت این است که قرار نیست زندگی زناشویی همیشه پر از لحظات رمانتیک و رضایت بخش باشد. هر رابطه ای فراز و نشیب های خودش را دارد و این بخشی از بازی زندگیست.
مهم این است که در کنار هم بمانید و با هم مشکلات را حل کنید. اما همسری که تصور اشتباهی از زندگی زناشویی دارد در مواجهه با بحران و تلاطم در رابطه ی زناشویی به خودش می گوید که حق دارد به همسرش خیانت کند. خیانت یکی از بزرگ ترین مشکلات خانواده ها و روابط امروزی هست که هم از جانب زنان و هم از جانب مردان اتفاق می افتد. خیانت در واقع یک بحران تلقی می شود، خیلی اوقات شنیده شده فردی که خیانت می کند تعریفی از خیانت بلد نیست و وقتی از او سوال می شود می گوید من فقط با او چند بار چت کردم، من فقط چند بار او را رساندم. 

شاید در یک تعریف ساده خیانت را این گونه بیان نمود. زمانی که فکر، حس و یا رفتار یک شخص متوجه فردی به غیر از شریک عاطفی زندگی اش شود به گونه ای که اگر همسرش متوجه شود تنظیمات رابطه به طور کلی تغییر خواهد کرد. طبق این تعریف چت صمیمی با شخص دیگر، رسیدگی به کار های یک همکار، همسایه، همسر، دوست و… قرار های شخصی در کافه و رستوران بدون در جریان گذاشتن شریک عاطفی، نوبت دکتر گرفتن و بردن او به دکتر، پیگیری و نظر دادن در مورد مسائل شخصی او از بعد صمیمیت، رابطه ی جنسی، درد دل کردن با یک همکار و دوست غیر هم جنس و… همه خیانت محسوب می شوند.
خیانت یک پدیده ی چندعاملی است:
_ عوامل مستعد کننده ی خیانت عوامل درون روانی هستند. مثلا مسائل شخصیتی.
_ عوامل تشدید کننده ی خیانت یعنی عواملی که به خیانت شدت می بخشند مثلا رابطه ی زناشویی بی کیفیت.
_ عوامل تسهیل کننده ی خیانت یعنی عواملی که خیانت را آسان می کنند مثلا فضای مجازی، وضعیت اقتصادی.
با این تعاریف و مفهوم سازی خیلی اوقات کسی که خیانت می کند نمیداند رفتار های او خیانت است. مثلا می گوید یک چت ساده و یا یک درد دل معمولی بود. غافل از این که همین گفتگو منجر به شکل گیری رابطه ی عاطفی و خیانت به همسر می شود. در مواردی هم اصلا فکر نمی کنند طرف مقابل متوجه خیانت آن ها شود. در صورتی که رابطه زناشویی خیلی عمیق و حساس هست و هر فردی متوجه تغییرات طرف مقابل می شود. در مواجه با خیانت اقدامات جدی باید صورت بگیرد هم روی خیانت کرده هم روی خیانت دیده هم روی رابطه شان که دچار نوسان خیانت شده است و تمامی این موارد لزوم و ضرورت ارتقا بهداشت روان را بیش از پیش خواهد کرد. اما در مورد کسی که خیانت دیده نکته قابل توجه آن است که حواستان باشد دچار بی ارزشی نشوید و با خود نگویید حتما در من چیزی کم بوده، گاها خیانت صرفا به علت عوامل مستعد کننده شکل می گیرد. به قول باب مارلی اگر موفق شدید به کسی خیانت کنید آن شخص را احمق فرض نکنید بلکه بدانید که او خیلی بیشتر از آنچه که لیاقت داشتید به شما اعتماد کرده است.

مشاوره خیانت همسر

مشاوره خیانت

اگر به تازگی متوجه شده اید همسرتان خیانت داشته است با یکی از آسیب زا ترین تجربه های حاصل از رابطه دست به گریبان شده‌اید که البته هر فردی هم امکان دارد با آن مواجه شود. پدیده خیانت از آنجایی که حاصل تصمیم ارادی همسر شما می باشد می تواند دردناک تر از هر رویداد روان خراش دیگری باشد که غیر عمد بوده است. در ادامه به بررسی نقش مشاوره خیانت می پردازیم.
خیانت از طرف کسی که متعهد شده بود عشق و مراقبت را برایتان به ارمغان آورد و از شما در برابر دنیا محافظت کند و با احترام، محبت و صداقت با شما رفتار کند بیشترین آسیب و آشفتگی هیجانی را در پی خواهد داشت. بینش حاصل از جلسات مشاوره خیانت به شکل‌گیری تصویر جامع‌تری از آنچه برای شما و همسرتان اتفاق افتاده و از آنچه در آینده برای شما اتفاق می‌افتد منجر میشود.
اولین سوال در مشاوره خیانت این است که :

خیانت چیست؟ و چه نشانه هایی دارد ؟

شما تا قبل از خیانت فرض می‌کردید که ارتباطتان امن بوده و رفاه شما مهمترین دغدغه همسرتان است. به همسرتان اعتماد کرده بودید که برای شما و رابطه زناشویی تان ارزش قائل است. شما از او انتظار صداقت و روراستی داشتید و انتظار نداشتید بخش مهمی از زندگی همسرتان از چشم شما پنهان بماند‌. همسرتان به شما متعهد بوده که به عنوان مثال رفتارهای صمیمانه جنسی را فقط با شما تجربه کند و بیان بعضی اطلاعات و ابراز احساسات را فقط با شما بیان کند. وقتی به این تعهدات به هر دلیلی تعرض شود انگار به هویت وجودی فرد تعرض شده است و بنیان های شناختی اش را به هم میریزد. فرد ناگزیر تعادل شناختی اش را از دست می دهید و این یعنی خیانت به وقوع پیوسته است.

پیمان شکنی رایج ترین علت طلاق گزارش شده و شایع ترین عامل زمینه ساز خشونت خانوادگی است. زوج هایی که به دلیل پیمان شکنی به درمان مراجعه می کنند به احتمال بیشتری نسبت به سایر زوج‌های مشکلداری که برای درمان می آیند از هم جدا میشوند و طلاق میگیرند. البته برخی از زوجین نیز در طی جلسات مشاوره خیانت از پیمان شکنی به عنوان عامل تسریع کننده برای بررسی مسائل طولانی مدت ارتباط شان استفاده کنند و رابطه زناشویی شان بعد از خیانت مستحکم تر می شود.

  • خیانت چیست؟ و چه نشانه هایی دارد؟
  • برخورد زوجین با خیانت چگونه است؟
  • چه مواردی در مشاوره خیانت بررسی میشود؟
  • افکار، احساسات و رفتار ناشی از خیانت همسر چگونه است؟
  • هدف مشاوره خیانت چیست؟
  • سوالاتی که در مشاوره خیانت پرسیده میشود، کدام است؟
  • مشاوره خیانت چگونه به برقراری تعامل سازنده در رابطه کمک میکند؟
  • آیا بعد از تجربه سهمگین خیانت با هم آینده ای داریم؟
  • تکالیف پیشنهادی و درمانی مشاوره خیانت کدام است؟
  • موانع موجود در مشاوره خیانت کدام است؟
  • اهمیت مشاوره تلفنی و حضوری خیانت همسر
  • کاربرد مشاوره تلفنی و حضوری خیانت همسر
  • مزایای مشاوره تلفنی خیانت همسر
  • مزایای مشاوره حضوری خیانت همسر

برای دریافت نوبت مشاوره خیانت با شماره ی زیر تماس بگیرید

09011898408

یا اینجا کلیک کنید

برخورد زوجین با خیانت چگونه است؟

پژوهشها نشان می دهند که زوجین درست مانند زمانی که فقدان مهمی را تجربه می‌کنند پس از تجربه پیمان شکنی نیز در برابر افسردگی یا اضطراب شدیداً آسیب پذیر می شوند.

آسیب ها و پیامدهای خیانت همسر در زندگی مشترک

پیمان شکنی، زمینه‌ ی فقدان های بسیاری خواهد بود.

  • فقدان احساس امنیت
  • فقدان پیش‌بینی پذیری و برنامه‌ریزی برای آینده رابطه، از دست رفتن رویاپردازی برای رابطه زناشویی
  • فقدان اعتماد متقابل
  • فقدان احترام متقابل
  • فقدان موارد خاص و منحصر به فرد که در رابطه دو نفره فقط تجربه شده است. مانند رابطه جنسی، رابطه عاشقانه و بیان درونی ترین افکار و احساسات.

 

چه مواردی در مشاوره خیانت بررسی میشود؟

اولین گام در مشاوره خیانت همسر، بررسی وقوع خیانت و ارزیابی مدارک و شواهد خیانت است. در بسیاری از موارد اتهامات به همسر کاملا جنبه ذهنی دارد و باید خیانت زناشویی را از سؤظن های زناشویی متمایز نمود.

افکار، احساسات و رفتار ناشی از خیانت همسر چگونه است؟

مشاوره خیانت

✓ افکار رایج

_ باورهای قبلی خود را درباره همسرتان زیر سوال میبرید مثلاً مدت‌هاست دیگر همسرتان را حمایتگر و قابل اعتماد نمی دانید.
_ باورهایی که درباره رابطه زناشویی تان داشته اید را زیر سوال میبرید. مثلاً رابطه زناشویی شما دیگر منبع حمایت و ارضای نیازهایتان نیست.
_رفتارهای همسرتان را به منفی ترین و افراطی ترین شکل توصیف می کنید. مثلا فکر می کنید همسرتان از روی قصد و عمد خواسته به شما آسیب بزند.
_ به آینده مشترک تان شک می کنید.
_می ترسید مبادا پیمان‌شکنی های دیگری وجود داشته باشد که از چشمان شما پنهان مانده است.
_حس می کنید رابطه زناشویی تان خارج از کنترل شماست و بر آنچه بین شما و همسرتان رخ‌میدهد کنترل کمی دارید.

✓احساسات رایج

_احساسات درهم شکننده و شدیدی مثل خشم، افسردگی و اضطراب را تجربه می کنید.
_ احساس حماقت ،شرمساری یا گناه می‌کنید.
_ درباره ارزش یا جذابیت تان به شک می افتید.
_عمیقاً احساس آسیب پذیری و ناامنی می کنید. _احساسات شما پیش بینی ناپذیر شده و هر روز و هر ساعت تغییر میکند.
_ احساسات خود را نمی شناسید و نمی دانید الان یا در آینده چه پیش خواهد آمد.
_انکار هیجان ها شما را فرا گرفته اند و خارج از کنترل اند.
_ در مورد هر چیزی هیچ احساسی ندارید، احساس کرختی و بی حسی به شما دست می دهد.

✓رفتارهای رایج

_آشفته و دستپاچه عمل می کنید ،مثلاً برای مدت طولانی بی هدف و بدون جهت گیری خاصی سرگردان و بهت زده اید .
_از نظر عاطفی یا فیزیکی کناره گیری می کنید، مثلاً روزه سکوت میگیرید، یا از تعامل با همسرتان اجتناب می کنید و به دنبال مکانی جداگانه هستید.
_ به دنبال توضیحی درباره رفتار همسرتان هستید. مثلاً مدام میپرسید:« چطور توانستی این کار را بکنی؟»
_ در پی انتقام گیری هستید، مثلاً کلامی یا فیزیکی به همسرتان حمله می کنید. به اموال و رابطه اش با دیگران آسیب می زنید.
_ سعی کنید به خودتان قوت قلب دهید، مثلاً برای جبران شکایت ها و گله هایی که همسرتان پیش تر درباره رابطه جنسی بیان کرده، رابطه جنسی مکرر و شدیدی را با او آغاز می کنید.
ممکن است احساس های منفی دیگری نیز تجربه کنید، شاید احساسات از خشم و اضطراب گرفته تا ترس یا حتی گناه وجودتان را پر کند. وقتی معتقدید با شما نا عادلانه رفتار شده است، خشم واکنشی معمول به پیمان‌شکنی خواهد بود.

هدف مشاوره خیانت چیست؟

مشاوره خیانت

بعد از اینکه شما و همسرتان آرامش را به رابطه تان برگردانید بخش دوم که آسیب شناسی رابطه است به شما کمک می کند عواملی را بررسی کنید که رابطه شما را نسبت به پیمان شکنی آسیب پذیر کرده است به کمک این آگاهی می‌توانید نگاه موشکافانه به سال‌های بیندازید که رابطه زناشویی داشته اید.

سوالاتی که در مشاوره خیانت همسر پرسیده میشود، کدام است؟

 
  • آیا این رابطه شما را به آرزوهایتان رسانده است؟
  • رابطه تان چه تغییراتی در این سالها کرده است ؟
  • آیا تا کنون پایه های رابطه تان لرزیده است؟
  • چطور و در پس چه اتفاقی این لرزش پایه های رابطه اتفاق افتاده؟
  • چه ویژگی ها و رویدادهایی، زمینه‌ساز لغزش در رابطه شما شده است؟
  • معنای واقعی واژه پیمان شکنی از دیدگاه شما چگونه است ؟
  • چگونه می توان بدون آسیب غیر عمد و ناخواسته مرزهای رابطه با همسرتان را زیر پا بگذارید؟
  • چگونه محیط ،رویدادها و اطرافیان می توانند به صورت غیر عمد و ناخواسته زمینه ساز وقوع خیانت در رابطه شوند؟
  • آیا همسر آسیب دیده می تواند بی خبر و ناخواسته زمینه ساز آسیب پذیری رابطه زناشویی شده باشد؟
  • چگونه میتوانید احساسات دردناک و ناتوان کننده گذشته را پشت سر بگذارید؟
  • اگر در نهایت تصمیم گرفتید با هم بمانید، چگونه می‌توانید به تحکیم رابطه زناشویی خود و کاستن از مخاطرات آینده ادامه دهید؟

اگرچه در این مرحله به درستی نمی‌دانید که تصمیمی که گرفته اید چه پیامدهایی دارد، اما می توانید مطمئن شوید که بینش حاصل از مشاوره خیانت همسر به شما کمک می کند در یک مسیر سالم قدم بردارید و چگونه به کاهش آسیب های حاصل از رابطه در سال های پیش رو کمک کنید.

مشاوره خیانت چگونه به برقراری تعامل سازنده در رابطه کمک می کند؟

مشاوره خیانت همسر

اگر آشفتگی های هیجانی شما و همسرتان با هم ترکیب شوند، آشفتگی و پریشانی موجود در رابطه به اوج می رسد. وقتی شما می توانید گفتگوی سازنده ای داشته باشید همسرتان نمی تواند و وقتی او احساس می‌کند که می تواند به شما نزدیک شود و پاسخ سازنده ای بدهد شما نمی توانید. بعلاوه، احساساتی را که هر یک از شما در هر لحظه تجربه می کنید، میتواند شروع کننده احساس ها و هیجان های شدید و دشواری در طرف مقابل شود.
برای جلوگیری از وقوع چنین تعامل های ناکارآمد که بعد از وقوع خیانت در رابطه تجربه میکنید به کارکرد مثبت تعامل های خود که در ادامه به آن اشاره می شود بیندیشید تا بتوانید شرایط لازم برای برقراری گفتگوی کارآمد و سازنده را فراهم نمایید.

  • برقراری ارتباط
  • حمایت عاطفی متقابل
  • ترمیم و بازسازی رابطه

که خیانت هر سه کارکرد مثبت گفتگو را خنثی کرده و عقیم می نماید.
۱) برقراری رابطه: برای همسرتان دشوار است به آنچه به نظر شما باید گفته شود گوش کند. می خواهید همسرتان بحران‌های ناشی از خیانت را بفهمد. این احساسات شدید هستند و گاهی زیانهای حاصل از آن غیرقابل تحمل است. ولی اگر همسرتان حمایتگر نباشد هیچ‌گونه توجهی به صحبت های شما نخواهد کرد. در نتیجه شما به ناچار صدایتان را بالاتر و بالاتر می‌برید اما همچنان احساس می کنید که بیشتر نه شنیده و نه درک می شوید. این دور باطل است که در آن می خواهید همسرتان شما را درک کند اما چون به لحاظ احساسی و شناختی آمادگی برای پذیرش اشتباه خود و مسئولیت آن را ندارد هیچ گونه همدلی با شما برقرار نکرده و حمایتی از شما به عمل نمی‌آورد و به بقای آشفتگی هیجانی حاصل از خیانت دامن میزند .
۲) حمایت عاطفی متقابل: نیاز به احساس امنیت به معنای تلاش برای حفاظت از خود در برابر دیگری است. چیزی که اوضاع را پیچیده و شرایط را گیج کننده می کند تلاش هایی است که زوجین برای ایجاد احساس امنیت روانی بعد از وقوع خیانت انجام می دهند. این تلاش ها مثل باتلاق هر دو نفر را گیر می اندازد. هر دو خواهند امنیت بیشتری را بعد از لرزش های حاصل از خیانت احساس کنند اما با کارهایی که می کنند احساس ترس و رعب بیشتری را به وجود می آورند.
۳) ترمیم و بازسازی رابطه: در بازسازی رابطه زناشویی نه تنها باید به افکارتان بها دهید بلکه باید بهترین راهبردها و ترفندها را در بهترین زمان ها به کار گیرید. هر یک از شما به نحوی سعی می کند رابطه را ترمیم کند اما گاهی این تلاش ها هیچ نتیجه ای ندارد. همسر پیمان شکن سعی می کند همسرش را قانع کند که پیمان شکنی عمدی نبوده و نسبت به آن هوشیار نبوده و به روابط زناشویی خود پایبند است.تلاش می کند رابطه زناشویی را ترمیم کند گرچه این تلاش ها نشانگر اهداف و نیت‌های درست هستند اما اگر به درستی و در چارچوب های مشخص آن را اجرا نکنند، به طور حتم به شکست منجر می شود.

آیا بعد از تجربه سهمگین خیانت با هم آینده ای داریم؟

این پرسش مهم ترین مسئله ای است که تاکنون با آن روبرو شده اید. آیا شما و همسرتان می توانید زخم هایتان را التیام ببخشید؟می توانید مجدداً رابطه عاشقانه مبتنی بر اعتماد متقابل بسازید؟ آیا می‌توانید در مسیر رضایت و غنی سازی زندگی یکدیگر پیش بروید؟
پاسخ این است: «احتمالاً».

بسیاری از زوج هایی که بعد از مشاوره خیانت با هم می مانند، عشق و احساس امنیت را به رابطه زناشویی شان باز می گرداند. اما زوجینی که خیانت را به حال خود رها کرده و اعتقادی به مشاوره خیانت همسر ندارند، گرچه کنار هم مانده اند اما قلبشان سرشار از جراحت ها، بدگمانی ها و ناراحتی هاست. در این شرایط با هیجان های گیج کننده دست به گریبانند که حتی نمی دانند آیا می خواهند با هم بمانند یا نه؟

تکالیف پیشنهادی و درمانی مشاوره خیانت کدام است؟

۱) قدم مهمی را به منظور روشن سازی عواطف و هیجانات خود بردارید
۲) راه هایی را برای کنترل و کاهش عواطف خود بیابید.

۳) عوامل موثر در پیمان شکنی و خیانت را ریشه یابی کنید.
پیرو جلسات مشاوره خیانت، تصمیم مشخص ،آگاهانه و مشترک درباره نحوه ادامه مسیر زندگی و سال های پیش روی خود تنظیم کنید. این مرحله مستلزم مدیریت هیجان های شدید است تا بتوانید تصمیم های عملی لازم را اتخاذ کرده و از خودتان و رابطه تان بهتر مراقبت کنید.

موانع موجود در مشاوره خیانت کدام است؟

مشاوره خیانت

متاسفانه الگوی تعاملی زوجین بعد از پیمان شکنی با همسرشان غیرمشارکتی و همراه با پرخاشگری کلامی یا غیر کلامی است. تعجبی ندارد که چنین زوج‌هایی به خصوص در ابتدای درمان مشارکت کمی دارند. به دلیل برانگیختگی هیجانی شدیدی که تجربه می کنند احتمالاً توانایی تفکر درست، جمع آوری و پردازش اطلاعات جدید و کسب بینش حاصل از درمان را به صورت کامل ندارند. هویت زوجی شان به شدت آسیب دیده، اعتماد کمی برایشان باقی مانده و این مسئله به آسیب پذیری رابطه‌شان دامن می زند. در نتیجه چنین رفتارهای وظیفه ی درمانگر را دشوارتر می‌کند.
در شرایطی معشوقه ها یا ضلع سوم رابطه زوجی با دخالتهای مدام شرایط را وخیم‌تر می‌کنند .ممکن است معشوقه اصرار به ادامه خیانت داشته باشد و طرف مقابل را تهدید نماید. یا مثلاً اعضای خیرخواه خانواده یا دوستان، همسر آسیب‌دیده را تحریک کنند که رابطه را ترک کند یا اطرافیان را از ماجرا باخبر می‌کنند. بدین ترتیب شبکه حمایتی پیرامون زوجین از بین می‌رود و به جای تصمیمات عاقلانه آنان را به تلافی جویی ترغیب می‌کنند. یا با مطلع کردن فرزندان، ثبات خانواده را از بین می برند.
برانگیختگی هیجانی، باورهای تحریف شده، رفتارهای آشفته و فشارهای اجتماعی با هم ترکیب می‌شوند و زوج را از رابطه‌شان دلسرد می کنند و این دلسردی اقدامات مشاوره خیانت را بی ثمر می کند.

اهمیت مشاوره خیانت تلفنی و حضوری

مشاوره خیانت تلفنی

به دنبال دریافت مشاوره خیانت همسر و انجام مصاحبه های جامع تخصصی و ارزیابی های لازم که از شما و همسرتان به عمل می آید نقش هریک از شما در خیانت مشخص میشود. مشاوره خیانت به شما کمک می کند که متوجه سهم و نقش خودتان در خیانت پیش آمده باشید و بدین ترتیب امکان بخشش خیانت و پذیرش مسئولیت آن برایتان فراهم شود. البته زمان عنصر تعیین کننده ای در این مرحله محسوب می شود تا بتوانید بار دیگر آرامش را تجربه کنید و با آگاهی و از روی منطق برای بازسازی رابطه یا خروج از رابطه تان تصمیم گیری نمایید.

کاربرد مشاوره خیانت تلفنی و حضوری

مشاوره تلفنی و حضوری خیانت همسر برای افرادی کاربرد دارد که با خیانت و پیمان شکنی همسر خود مواجه شدند یا نسبت به خیانت همسر اطمینان کافی نداشته و دچار شک و تردید هستند. در چنین شرایطی فرد با فراهم نمودن شرایط تصمیم گیری صحیح و حضور در جلسات مشاوره خیانت میتواند مرتکب اشتباهات جبران ناپذیری نشود. بسیار مهم است که قبل از هر گونه اقدامی به خودتان زمان لازم را بدهید تا تصمیم درست را در این زمینه اتخاذ نمایید.

مزایای مشاوره تلفنی خیانت همسر

مشاوره تلفنی خیانت همسر یکی از انواع خدمات تخصصی در حیطه مشاوره خانواده است که می تواند با صرف کمترین هزینه و در اسرع وقت خدمات حرفه ای روانشناسی را برای حل مشکل شما ارائه دهد. یکی از دلایل اصلی خیانت همسر عدم تفاهم است این عدم تفاهم به معنای نداشتن دنیای مشترک در حیطه‌های مختلف جنسی، عاطفی، خانوادگی، فرهنگی و غیر می‌تواند به راحتی چارچوب یک زندگی مشترک را زیر سوال ببرند.
از آنجایی که دیدگاه کلی نسبت به انجام مشاوره خیانت همسر دیدگاه مثبتی محسوب نمی شود، بسیاری از افراد در زمان مشاوره حضوری نمی‌توانند به راحتی و بدون شرم و خجالت به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود بپردازند. به همین دلیل مشاوره تلفنی خیانت همسر می تواند یک زمینه مساعدی را برای انجام مشاوره خیانت فراهم کند و یک فضای امنی برای مشاوره به وجود آورد که شما بتوانید به راحتی حتی با یک تماس از یک فرد متخصص در زمینه مشکل خود کمک بگیرید و از خدمات درمانی تخصصی بهره مند شوید. مشاوره تلفنی خیانت همسر ممکن است برای خیانت عاطفی،خیانت مالی، خیانت اینترنتی صورت بگیرد.
مشاوره تلفنی خیانت همسر می‌تواند دلایل ناگفته خیانت همسر را برای شما روشن کند و به شما یادآوری خواهد کرد که زمینه های آسیب پذیر موجود در رابطه تان که منجر به وقوع خیانت شد کدام است.

مزایای مشاوره خیانت حضوری

در مشاوره خیانت حضوری امکان برقراری ارتباط رو در رو فراهم می شود و بدین ترتیب شرایط لازم برای ایجاد همدلی ایجاد میگردد. از آنجایی که یکی از اصولی ترین عوامل تاثیرگذار در درمان، برقراری رابطه توام با همدلی است روند درمان تسریع شده و به این ترتیب شانس بیشتری برای به نتیجه رسیدن روند مشاوره خیانت همسر به صورت حضوری فراهم می شود.

برای دریافت نوبت مشاوره خیانت با شماره ی زیر تماس بگیرید

09011898408

یا اینجا کلیک کنید

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

Share on whatsapp
واتس اپ
Share on telegram
تلگرام
Share on twitter
توییتر
Share on linkedin
لینکدین

16 پاسخ

  1. سلام وقت بخیر،متاسفانه من ب تازگی متوجه شدم ک همسرم بهم خیانت میکنه و من میخوام رابطمونو حفظ کنم و هنوز خودش از این موضوع که من متوجه شدم اطلاع نداره کار درست چیه؟

    1. سلام دوست من بهترین پیشنهاد این هستش که هیچ کاری نکنید که از روی عصبانیت باشه و کار رو بدتر از این بکنه بهتره از یک مشاور کمک بگیرین و قدم به قدم پیش برین تا مشکلتون رو حل کنید و از عواقب بدش هرچه زودتر جلوگیری بکنید. واکنش ها و کار های خودسرانه فقط کار رو از اینی که هست بدتر میکنه

      1. سلام من مهدیسه هستم ۲۰ سالمه ۲ ساله که ازدواج کردم شوهرم یواشکی موبایلش زنگ میخوره میپره جواب میده و یواش صحبت میکنه من نفهمم فکر میکنیم پای زنه دیگه وسطه فکر کنم داره به من خیانت میکنه. میخواستم بپرسم چی کاری من باید انجام بدهم. ممنون میشم مرا راهنمایی کنید.

        1. دوست عزیز در مشاوره خیانت آنچه که اهمیت دارد مستندات شما است که دال بر خیانت همسرتان یا برقراری یک ارتباط فرازناشویی باشد. مواردی که شما مطرح نمودید بیشتر بیان افکار و تصورات‌تان بوده است. پیشنهاد می‌شود در این زمینه حتماً با همسرتان گفتگو کنید و دلایل رفتارش را جویا شوید.

  2. خیانت واقعا خیلی اتفاق مهمیه که متاسفانه واسه من افتاده و من نمیتونم به راحتی ازش بگذرم و همسرمم نمیخواد ک جدا بشیم بنظر شما اگه یه مدت جدا زندگی کنیم و همو نبینم دیدم نسبت به همسرم بهتر میشه؟

  3. سلام من یبار توی زندگی مشترکمون از شوهرم خانت دیدم و بخشیدمش و سعی کردم فکر کنم ک فقط همون یبار بوده ولی الان همسرم بعد ی مدت به من شکاک شده و همش حس میکنه من دارم بهش خیانت میکنم برای همونم اون بار بخشیدمش.چکار کنم؟

    1. یکی از علائم خیانت زوجین فرافکنی می‌باشد، به این صورت که زوج پیمان شکن اعمال و رفتارهای غیر متعهدانه خودرا به طرف مقابل، نسبت میدهد و بدین ترتیب همیشه طرف مقابل را در مقام پاسخ قرار می‌دهد. از آنجایی که تجربه خیانت رو بیش از یکبار در رابطه زوجی خودتون داشتید حتما از زوج درمانی و مشاوره خیانت به منظور به جلوگیری از آسیب بیشتر استفاده کنید.

  4. سلام روز بخیر
    من تو رابطه هایی ک قبل ازدواج داشتم مدام با خیانت طرف مقابلم روبرو شدم و به ازدواج نرسیدن و الان که با معرفی یکی از دوستان در شرف ازدواجم فکر میکنم ایشون هم قراره همون رفتار رو بکنه.لطفا کمکم کنید.

    1. دوست عزیز متاسفانه شما یک الگوی پایدار ناکارآمد را همواره در روابط عاطفی خودتون به صورت ناخودآگاه اجرا میکنید و متاسفانه این الگو به صورت کاملاً ناخودآگاه در تمام روابط شما تکرار میشه، در شرایط حاضر به منظور بررسی این پیش نویس عاطفی منفی که در روابط عاطفی عمیق شما همواره تکرار شده باید درمان تخصصی دریافت کنید.طرحواره درمانی در بهبود این شرایط برای شما بسیار مفید خواهد بود.

  5. سلام روز بخیر
    همسر خواهرم بهش خیانت میکنه و من به تازگی این جریان رو متوجه شدم و ازش مطمئن شدم و نمیدونم چطور به خواهرم بگم که آسیب نبینه و نگفتنش هم آزارم میده. لطفا کمکم کنید.

    1. دوست عزیز در مواردی که خواهرتون در این زمینه از شما کمکی نخواسته شاید ضرورتی نداره که شما در رابطه زوجی آنها ورود پیدا کنید و مواردی خاص مثل خیانت رو به خواهرتون تذکر بدید. در مواردی هم که ایشان از شما کمکی خواستند بهتره که به ایشون یک مشاور معرفی کنید و خودتون در این زمینه ورود نداشته باشید. چون خیانت یک پدیده بسیار مهم و آزار دهنده در رابطه زوجین هست که نیاز به بررسی کارشناسی خواهد داشت.

  6. سلام من ۱۰روز بود گوشی همسرم رو مخفیانه چک میکردم متوجه شدم که با برادرم رابطه داره و مخفیانه با هم رابطه جنسی داشته اند نه یک بار بلکه چند بار وطوری شده بود که من کنارش بودم روی تخت ونوازشش میکردم ولی اون با برادرم پیام بازی میکرد و می‌گفت طاقت دوریت رو ندارم و متوجه شدم زمانی که من سرکار بودم برادرم می اومده خونه و روابط سکسی برقرار میکردند نه از لحاظ شرایط مالی مشکل داشته نه از لحاظ عاطفی همه کار برای اون وخانوادش کردم اون میگه من رو ببخش ولی من نمیتونم اون رو دیگه توخونم ببینم چون یاد خیانتاش با برادرم می افتم حالا به نظر شما من چیکار کنم ممنون میشم جوابم رو بدید

    1. سلام دوست عزیز
      حتما توصیه میکنم مقاله هایی که دقیقا با عناوین خیانت در سایت موجود هست رو مطالعه کنید، بسیار در این شرایط مفید خواهد بود و راهکارهای اجرایی را به شما آموزش خواهد داد . در چنین وضعیتی که چ تجربه تلخ خیانت رو پشت سر میگذارید ، وضعیت مناسبی برای تصمیم گیری پیرامون ماندن یا ترک رابطه ندارید .بهتر است فعلا به خودتون یک زمانی رو برای حل و فصل کردن خشم و ناراحتی تون اختصاص بدید.و در قدم بعد حتما از زوج درمانگر چه برای ماندن در رابطه و دوباره ساختن و چه برای ترک رابطه و بیرون آمدن از آن کمک حرفه ای بگیرید .

  7. سلام من دوبار ازدواج کردم علت طلاق من خیانت های مکرر از طرف شوهر با زن های متعدد بود اما در ازدواج دوم هم متوجه خیانت شوهرم شدم که از قبل از ازدواجمون تا الان با اون خانم رابطه داره یکماه پیش موضوع را مجدد مطرح کردم و ازش توضیح خواستم میگه ایشون از من عکس داره تهدید کرده و داره خاذی میکنه و بهش گفتم برو هر کار میخواهی بکن . مجدد هفته پیش یه تماس بی پاسخ از اون خانم تو گوشی همسرم دیدم داغون شدم باید چکار کنم نسبت به همه مسائل و حرفاش شکاک شدم لطفا کمکم کنید .

    1. اخاذی بهانه همسر شما برای ادامه ارتباط ناسالم این دو نفر خواهد بود.برخورد قاطعانه و حفظ حریم رابطه از جانب همسر شما در اولویت قرار ندارد و تا زمانی که خودشان متوجه آسیبی که به رابطه وارد میکنند نباشند، صرفا نگرانی و شک شما کمکی به بهبود شرایط نخواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوبت آنلاین
نوبت تلفنی
نوبت حضوری